Инсталирай сам своя Set-top Box

За свързването на сет-топ бокса MAG250/254 няма нужда от специалист,това можете да направите сами,моля следвайте стъпките по-надолу.

1. Свържете сет-топ бокса MAG250/254 с Вашият интернет рутера с UTP Patch  кабела който е в комплекта.

2. Свържете сет-топ бокса MAG250/254 с Вашият телевизор посредством HDMI кабела или AV кабела (червен,бял,жълт) в зависимост от модела на Вашият телевизионен приемник.

3. Включете  кабела на захранването в електрическата мрежа. Намерете на телевизора на кой вход точно е включен сет-топ бокса (HDMI1, HDMI2, AV и т.н)

(препоръчително е включването на кабелите да е в тази последователност, и винаги когато сменяте кабели е добре сет-топ бокса да бъде изключен от захранването!)

4. Изчакайте да зареди платформата (първоначалното зареждане може да отнеме 1 мин.).

Ако Вашият сет-топ бокс не е закупен от тук е нужно да се свържете с нас за допълнителни настройки.

Инсталация на WiFi адаптер:

Внимание! Не всички WiFi адаптери са съвместими със сет-топ бокса MAG250/254. Тези модели които предлагаме в секцията ни „АКСЕСОАРИ“ са тествани и работят.

1. Включете кабела (HDMI или AV) от сет-топ бокса до телевизора.

2. Поставете WiFi адаптера в USB порта на сет-топ бокса (ползвайте порта който е отзад).

3. Включете захранващият кабел на сет-топ бокса в електрическата мрежа.

4. Изчакайте да зареди (може да отнеме около 1-2мин.). След това изберете следните менюта:

Settings –> System settings –> Network –> Wireless (WiFi) –> Auto (DHCP)

Изберете безжичната Ви мрежа и въведете в “Key or passphrase” Вашият код за достъп до нея като спазвате големи и малки символи и изберете “Enter” на виртуалната клавиатура. След това паролата ще се запамети. Върнете назад в предното меню и изберете иконата “Reboot device” и “OK” така Вашият сет-топ бокс ще се рестартира (може да отнеме около 1 мин.) и ще бъде готов за употреба. 

Приятно гледане с GLOBAL-IPTV.EU

Техническа поддръжка:

Ако някой от каналите „насичат“ или прекъсват?

В този случай е добре да рестартирате от захранването Вашият интернет рутер и изчакайте да зареди,ако в случая проблема се появи отново значи Вашата интернет скорост е по-ниска от необходимата за да гледате, потърсете доставчика си на Интернет.

Плащане:

Къде се плаща абонамента след изтичане на първоначалните 6 или 12 месеца?

Достъп може да закупите с услугата PayPal или Банкова карта през нашият уеб сайт в секция „ПАКЕТИ И АБОНАМЕНТИ“  и изберете Пълен достъп за желаните от Вас месеци. При плащане на пълен достъп като основание за плащането е ВАЖНО да напишете Вашият телефонен номер или име което вече сте обявили при нас.  Може да изберете и плащане чрез Банков превод, за целта се свържете с наш представител или ни пишете на: global-iptv.eu@mail.com