Доставка

Изпълняваме Доставки е за цяла Европа, САЩ ,Канада,Австралия и мн.др. Всички поръчки на продукти през нашият онлайн магазин www.global-iptv.eu се извършват с доставка до Вашият адрес.

За цяла Европа доставките се изпълняват за 4-7 работни дни, за САЩ и Канада както и останалият свят за около 10-12 работни дни.

Цената на доставката е различна според  държавата в която желаете да получите продуктите ни.

Цената на доставката не е включена в цената на продукта с изключение на изрично упомената преференция от GLOBAL-IPTV за безплатни доставки.

Доставки НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ и услугата НЕ РАБОТИ на територията на следните страни:

България,Румъния,Турция,Хърватска.

ПОЛУЧАТЕЛЯТ оглежда доставената стока за транспортни повреди или други щети и предявява претенции в присъствието на куриер, или лице, доставящо пратката.

Сет-топ бокс MAG250/254 с абонамент (стартов пакет) може да закупите и от нашите представители в различните държави на официално посочените цени тук в сайта без оскъпяване!

Моля, преди разговор и поръчка на продукт от наш представител се свържете с нас, за Ваша сигурност заради зачестили злоупотреби на лица представящи се за представители на GLOBAL-IPTV.EU предлагащи негарантирана услуга без гаранция!!

Попитайте за най-близкия до Вас представител ТУК