Какво е Global-IPTV?

Телевизията с интернет протокол (IPTV) е система, чрез която телевизионните услуги се доставят чрез интернет, вместо да се доставят чрез традиционните наземни, сателитни сигнали и кабелни телевизионни формати. За разлика от изтеглените медии, IPTV предлага възможност за поточно предаване на медиите на по-малки партиди, директно от източника. В резултат на това клиентски медиен плейър може да започне да възпроизвежда данните (като филм), преди целият файл да бъде предаден. Това е известно като поточно предаване на медии.

Какъв тип устройство мога да използвам с вашите услуги?

Нашите IPTV сървъри са съвместими със следните устройства (Всички устройства Mag Infomir – Всички устройства Dreamlink – Всички устройства Formuler – Всички устройства Avov – Всички устройства BuzzTv – Всички устройства Nvidea Shiled – Всички устройства Smart-Tv – Всички устройства с Android – Всички Firestick и FireTv Устройства – Всички устройства с iOS на Apple – Приложения и устройства на Kodi – Всички устройства с Windows )

Какъв вид интернет връзка е необходима?

Всеки високоскоростен интернет с неограничена честотна лента трябва да работи добре, включително DSL, ISDN, FIOS, КАБЕЛ, WI-FI и сателитни широколентови връзки.

Моят абонамент за Global-IPTV услуга не работи. Какво мога да направя?

Моля, свържете се с нашите агенти за поддръжка на support@global-iptv.eu

Какъв тип методи на плащане приемате?

Поддържаме няколко метода на плащане, кредитни карти, Paypal, банков превод, парични преводи по имейл на Interac и биткойни.

Как ще ми бъде доставен абонаментът за Global-IPTV услуга?

Ще го доставим по имейл. така че се уверете, че използвате правилен имейл, когато поръчвате.

Кога ще бъде активиран моят абонамент за Global-IPTV услуга?

Обслужваме активации в същия ден, обикновено между 1 – 8 часа максимум.

Къде се намира вашата фирма и бизнес?

Намираме се в офшорни страни.

Моята поверителност защитена ли е?

Ние никога не разкриваме личната информация на нашите клиенти или поддръжници на трети страни.

Каква е вашата политика за възстановяване на средства?

Нашата политика е проста. След като успешно свържете вашия Global-IPTV Set Top Box към нашите сървъри, вашето програмиране за закупеното време започва. Всеки потребител, който е закупил нашите AVOV или MAG254 IPTV приемници, ще има пълен достъп до програмирането им, след като MAC АДРЕС на устройството ни бъде изпратен по имейл. Всички членове, които злоупотребяват с нашата система или сървъри, ще бъдат автоматично забранени и изтрити от нашия сървър. БЕЗ ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ, ние изобщо няма да толерираме злоупотреби под каквато и да е форма. Възстановявания се предоставят САМО ако дори ние самите професионален персонал за поддръжка на IPTV и администратори не могат да определят проблема дори чрез телефонно обаждане. Всеки, който претендира за неправомерни спорове чрез кредитна карта, ще бъде преследван в максимална степен, ние сме тук, за да работим с вас, а не срещу вас.

Мога ли да получа безплатен пробен период?

Ако искате да тествате, ние предлагаме платени 1-месечни пробни периоди на нашия уебсайт, защото всеки път, когато добавяме потребител, това е за минимум 1 месец, можете да избирате от 5 сървъра, които предлагаме, ако решите по всяко време, че искате да надстроите вашия акаунт, ще се радваме да уважим разликата в ценообразуването, подробно описано за всички наши абонаменти. Това, което виждате на нашия сайт, е точно това, което получавате заедно с хиляди канали за видео по заявка. Ако сте дилър и видим, че сте закупили 1-месечен акаунт, тогава решите да закупите дилърски панел по ваш избор, ние наистина ще кредитираме сумата към новия ви дилърски панел на дистрибутор, това важи само за дилърите.

Каква е разликата между вашите Global-IPTV сървъри?

Разликата в сървърите варира от качество и списъци с канали. Тъй като сървърът на черния диамант има HD и 4K канали, другите 4 не са ruby/orange/platinum/emerald, тези 4 сървъра носят HD и SD канали, но може да имат по-голямо разнообразие от канали, които може да искате или не. На нашия уебсайт имаме списъци с канали на живо, които можете да видите по всяко време. Нашите най-популярни сървъри са Platinum и Black Diamond в момента. Ако имате нужда от друга помощ или отговор на въпроси, моля, не се колебайте да попитате.

Мога ли да стана препродавач на Global-IPTV? Как работят вашите панели за препродавачи?

Препродавачите получават дилърски панел и избор на размер на кредитите. Например купувате 100 кредита и вашият клиент иска 3 месеца услуга. Ще добавите 3 месеца, което е еквивалентно на 3 кредита. Всеки кредит е 1 месец основно. Получавате собствен панел и контролирате всичките си клиенти. Оставащите ви кредити никога няма да изтекат, докато не ги използвате. Можете да добавите между 1 – 12 месеца към вашите клиенти. Имаме 5 сървъра, които можете да избирате между черни/изумрудени/оранжеви/платинени/рубинени, всички на нашия уебсайт. Нашите сървъри варират от качество и списъци с канали.

Как работят вашите Global-IPTV кутии?

Можете да видите приемника директно на нашия уебсайт https://globaliptv.org Global-IPTV КУТИИ не са необходими антени, той използва вашата интернет връзка, при която са необходими 10MBPS или повече, за да получите пълен HD капацитет от устройството, а устройството е толкова малко всъщност можете да го носите със себе си навсякъде по света, където има интернет връзка… Изобщо не е необходимо програмиране, всички канали HD се хостват на нашия сървър в HD качество на живо във вашата кутия, всяко устройство включва и 12-месечен абонамент IPTV и безплатна доставка по целия свят. Имаме списъци с канали номер 1, комбинирали сме всички най-добри канали и спорт, както и PPV филми/събития/филми за възрастни и над 2000 филма за видео по поръчка с нашата услуга.

Каква е разликата между вашите Global-IPTV сървъри?

За да отговоря на въпроса ви, разликата в сървърите варира от качеството и списъците с канали. Тъй като сървърът на черния диамант има HD и 4K канали, другите 4 нямат ruby/orange/platinum/emerald, тези 4 сървъра носят HD и SD канали и може да имат по-голямо разнообразие от канали, които може да искате или не. На нашия уебсайт имаме списъци с канали на живо, които можете да видите по всяко време. Ако имате нужда от друга помощ или отговор на въпроси, моля, не се колебайте да попитате.